Érezd magad otthon

A szállás a présházsoron található egy présház padlásterében, a horgásztóhoz vezető út mellett. Két különálló apartman áll a vendégek rendelkezésére.

Butella apartman: Két kis szoba, nappali, konyhasarok, tusoló, WC, mosdó áll a vendégek rendelkezésére. A két szobában 2-2 főt tudunk elszállásolni, a nappali kanapéján pedig további 2 fő alhat. ( max. 6 fő)

Teraszos apartman: Egy franciaágyas szoba két fő részére, nappali, konyhasarok, tusoló, WC, mosdó áll a vendégek rendelkezésére. A nappali kanapéján  további 2 fő alhat ( max. 4 fő ). A Teraszos apartmanban Klíma használat igényelhető. 

A konyhák jól felszereltek, gáztűzhely, mélyhűtős hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, pirítós sütő is található bennük. Szabadtéri sütögetésre, bográcsozásra a szállás mögötti pince tetején van lehetőség. Megtalálhatóak az ehhez szükséges eszközök: bogrács, nyársak, flekkensütő, valamint a fa és fejsze. A házban csak vendégek tartózkodnak. Önálló épület és mint általában a présházaknak zárt udvara nincs. Gépkocsi parkolására van lehetőség. A foglaláskor kérem vegyék figyelembe, hogy a szállások bejárata csak lépcsőn közelíthető meg.   

              Butella apartman


             Teraszos apartman

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el